Välkommen till Torpet

Torpet är stängt över vintern, men öppnar som vanligt den 1 maj 2023. Välkommen då! Under fliken ”Hitta hit” finns vägbeskrivning till oss. Följ Torpet på Facebook och/eller Instagram om du vill veta när vi har konserter och andra aktiviteter i vår kulturcontainer, eller undrar vad vi har på menyn när du ska besöka oss. Där kan du också enkelt skicka ett meddelande om det är något du vill fråga eller berätta för oss. (Skriv gärna kärleksbrev!)

Ända sedan 1940-talet har det serverats hemlagad mat och hembakat fikabröd på Torpet. Kom och ät frukost, fräscha luncher, toasts, sallader och våfflor. Och en massa goda kakor, pajer och hembakade bullar! Veganska och glutenfria alternativ finns.

Vill du och ditt sällskap vara på Torpet när fiket är stängt? Då kan ni abonnera. Maila victoria@torpetorhem.se eller skicka ett meddelande på FB eller Insta så ordnar vi det! Vi kan även fixa mat och fika till kalaset, jobbmötet eller släktträffen. Det är bara att höra av sig.

Vi ses i Orhem!

P.S: Torpet är topprankat på sajten Populära caféer. Besök sidan om du vill läsa vad andra tycker om vårt kafé, och själv berätta hur du har haft det hos oss! ♥

torpetbakat

FIKA TILLSAMMANS